Modele de esarfe tricotate

Îmi plac în mod Special căciulile simple, completate cu un element chic. MODELE prezentate aici sunt ușor de tricotat, așa că nu ratați șansa de a fi în pas cu Moda. Culoarea sont un ROL foarte important. Căciulile de același modèle Dar de Culori diferite au un impact diferit asupra aspectului. Iată modelul Care ími trezește sentimente de nostalgie… în copilărie am tricotate căciuli cu astfel de Ornamente, chiar de Mama… căciuli cu lungimea PANA Sub bărbie. Dacă vă uitați atent puteți observa că și tricotarea în sine este destul de simplă – PIESA devine chic Dacă se face o alternanță de tehnici simple + un décor original. Sau este suficient să prindeți nasturele la locul potrivit. Vă doresc inspirație, soluții originale și creativitate elegantă! Șalul mult Dorit.

În acest saison el este la Mare căutare. Este nevoie de multă migală și elementele care trebuie combinate sunt extrem de multe… Dar Cât de Frumos este acest décor floral! MĂ înclin fața celor care pot realiza astfel de minunății. Ponchoul tricotat sau croșetat este réel în acest Sezon. El poate completa armonios orice ținută. Iarna este anotimpul în care ne simțim confortabil Dacă ne este cald și bine. Odată cu sosirea sezonului RECE, inevitabil Gândul ne Duce la șaluri, eșarfe, poncho și căciuli. Iată Naomi Piese minunate în calitate de accesoriu la ținuta de bază, arată superbe! Dar în opinia MEA, trebuie să știi să le porți. Deși ími plac mult căciulile tricotate, Cu parère de rău ELE nu mi se potrivesc. Se pare că părul Lung, ce IESE de Sub căciulă, este Practic atributul principal al oricărei Piese tricotate de PE Cap. IAR aceste MODELE pot fi prévenant Uni-GEN şi Dacă reușiți să alegeți Culoarea potrivită, atunci vă puteți Bucura și bărbatul cu un astfel de accesoriu la modĂ.

Nici nu știu cum se numește acest modèle… un fel de “eșarfă-Glam”… arată destul de original. Trebuie neapărat să încercați. Iată încă Naomi șaluri și eșarfe croșetate. Deși nu prea am Experiență în mânuirea croșetei, AȘ încerca totuși să realizez prima variantă. Și, la finale, vă prezentăm Naomi Trucuri de aranjare originală a șalurilor, fularelor și eșarfelor. Piesele tricotate sunt ușoare, vaporoase, elegante și Atât de féminin! Unele MODELE vor putea fi realizate chiar și de începători, altele însă presupun multă implicare și Muncă.

Rezultatele obținute merită tot efortul..

Posted in Uncategorized.